Blog

Naast het verzorgen van cursussen en workshops zijn ook wij graag in de natuur. Ook wij blijven leren, diersporen is zó breed, een mensenleven is niet lang genoeg om alles te leren. Via onze blog kan je op de hoogte blijven wat wij zoal doen.

Vergeet ook zeker niet te kijken op de specials pagina van Diersporengids.nl. Daar staan ook gratis artikelen en video's over diersporen. Ook zijn we aanwezig op Facebook. Volg ons voor nog meer tips en op de hoogte te blijven van nieuwe inhoud.

Blog

Hieronder diverse blogs over diersporen en onze ervaringen buiten.

Een wasbeer die door Deventer wandelt - Mediahectiek na de vondst van een wasbeerprent (8 feb 2017)
Trailen van een Damhert - Dag op pad samen met Michel Grobbe, damherten trailen. (7 nov 2016)
Zulke dagen horen er ook bij - Over mijn vrijwilligerswerk rond het welzijn van de das in de gemeente Deventer (31 jul 2014)
Wolven in de Lausitz - Verslag van een weekend speuren naar wolvensporen. (21 mei 2014)
Gratis Diersporenkaart - Wie houdt er niet van gratis? (8 mei 2014)

Video Blog

Jeroen maakt veel gebruik van video. Soms om een special te maken over een bepaald dier en zijn sporen, soms om een sfeerbeeld te maken. Hieronder kan je ze bekijken. Vergeet niet HD aan te klikken en volledig scherm te activeren!

Geen video, of geen Flash? Je kan de video's ook direct op Vimeo bekijken. De video's staan op zowel Vimeo als YouTube. Vimeo heeft wel betere videokwaliteit, en heeft geen reclames!


Ook op YouTube staan onze video's. Klik op het icoontje linksboven om de volledige lijst van video's te bekijken.