Site Overlay

Agenda

Diersporen leer je herkennen met de spoorzoekers van Weylin Tracking! Reeds jaren verzorgen wij cursussen en workshops voor natuurliefhebbers en groene professionals. Op deze pagina een overzicht van onze workshops en cursussen. Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten. Voor meer informatie neem contact met ons op. Voor groene professionals verzorgen wij ook cursussen op maat. Benieuwd wat deelnemers over onze cursussen zeggen?

Jacintha, deelneemster jaaropleiding 2016

Altijd buiten, altijd praktisch, alle vragen mogelijk, goede samenwerking Jeroen en Tom als 2 totaal verschillende persoonlijkheden en manier van doceren…maar allebij aanstekelijk enthousiast! Er gaat een mooie verrassende wereld voor mij open!Voor elke natuurliefhebber een aanrader, nee een must!

Lees verder

Ans, deelneemster jaaropleiding 2016

Ook ik volg de jaaropleiding bij Jeroen en Tom. Het is erg leuk om naar diersporen te zoeken en steeds meer te leren. Ik geef zelf excursies en heb altijd al veel gedaan met diersporen tijdens excursie, en geniet ervan om meer te leren. Jeroen en Tom vertellen enthousiast en…

Lees verder

Bram, deelnemer jaaropleiding 2016

Als je workshops volgt om echt wat te leren, is het natuurlijk belangrijk dat de instructeurs de nodige kennis en vaardigheden hebben. Nog mooier is het als ze zich gespecialiseerd hebben in het onderwerp, en het allermooist is het als zij daarvoor ook nog eens een passie hebben. Bij Jeroen…

Lees verder

Huidige cursus aanbod

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten, blogs en sporen downloads. Regelmatig verloten we ook een veldgids onder de abonnees.

Onze activiteiten en corona

Onze cursussen zijn corona-proof. We zijn de hele dag buiten en kunnen voldoende afstand houden. Ook de werkvormen zijn zó opgezet dat er in kleine groepjes gewerkt wordt waarbij onderlinge afstand bewaard wordt. Voor de jaaropleiding doen we alle theoretische onderdelen via een webinar. Zo blijft er meteen meer tijd over in het veld! Indien nieuwe maatregelen de doorgang verhinderen bieden we meerdere mogelijkheden waar deelnemers uit kunnen kiezen. Heeft u nog een vraag, neem dan contact met ons op.