Site Overlay

Agenda

Diersporen leer je herkennen met de spoorzoekers van Weylin Tracking! Reeds jaren verzorgen wij cursussen en workshops voor natuurliefhebbers en groene professionals. Op deze pagina een overzicht van onze workshops en cursussen. Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten. Voor meer informatie neem contact met ons op. Voor groene professionals verzorgen wij ook cursussen op maat.

Overzicht cursussen en workshops

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten, blogs en sporen downloads. Regelmatig verloten we ook een veldgids onder de abonnees.

Korte cursussen

Uitgebreide cursussen

Wat deelnemers van onze activiteiten vinden

Gert, Workshop Wolvensporen 2021

Dagcursus wolvensporen gedaan. Een erg mooie balans tussen ecologie, systematiek en “het veldwerk”. Erg fijn team. Een absolute aanrader.

Onze activiteiten en corona

Onze cursussen zijn corona-proof. We zijn de hele dag buiten en kunnen voldoende afstand houden. Ook de werkvormen zijn zó opgezet dat er in kleine groepjes gewerkt wordt waarbij onderlinge afstand bewaard wordt. Voor de Opleiding Diersporen en Spoorzoeken doen we alle theoretische onderdelen via een webinar. Zo blijft er meer tijd over in het veld! Indien nieuwe maatregelen de doorgang verhinderen bieden we meerdere mogelijkheden waar deelnemers uit kunnen kiezen. Heeft u nog een vraag, neem dan contact met ons op.