Site Overlay

Jaap van Leeuwen

Ik woon aan de rand van de Veluwe en ik loop dagelijks met de hond door bos en hei. Sinds ik deze gids heb is heb ik hem altijd bij me. Hij is makkelijk mee te nemen. Door het formaat past hij in de binnenzak van mijn jas of in mijn kontzak. Hij werkt heel fijn. Door de ringband kan je makkelijk de gids naast het spoor houden ter vergelijking. Er staat kort en krachtig in waar je op moet letten en op elke pagina staat een liniaal zodat je elk spoor goed kan opmeten. De pagina’s houden zich ook goed bij minder goed weer. Ik gebruik hem vaak in combinatie met de digitale sporengids van weyling tracking. Op de digitale sporengids staat nog meer informatie zodat je nog meer kan leren over sporen.

Een must have als je meer wilt leren over sporen en als naslagwerk om jezelf te controleren.