Site Overlay

Richard Roeloffs, excursieleider voor It Fryske Gea

Ik ben sinds kort de eigenaar van de veldgids voor loopsporen van Weylin. Ik had al een flinke hoeveelheid sporengidsen en die had ik omdat ze een voor een niet volledig dekte wat ik zocht. Dat is nu voorbij. Weylin Tracking (Jeroen Kloppenburg) heeft een overzichtelijk en handzaam gidsje ontwikkelt wat vergelijkbare prenten bij elkaar plaats zodat je de verschillen goed kunt zien. Grote en gedetailleerde afbeeldingen kent, zodat je de prenten goed kunt determineren. De bladzijden om laat slaan met het ringband systeem zodat je geen bladzijden hoeft te buigen. Stevig is zodat het ook met minder weer goed te gebruiken is en als natuurgids voor It Fryske Gea kan ik mensen heel goed prenten laten lezen aan de hand van de duidelijke uitleg, afbeeldingen en tips die in de veldgids staan. Ik raad iedereen die vaak de natuur is aan de veldgids van Weylin te gebruiken eventueel met de digitale aanvulling van www.diersporengids.nl op tablet of telefoon. Als gids in de natuur raad ik iedere collega aan om dit document onderdeel te laten maken van je uitrusting, als naslag of educatiemiddel!