Weylin Tracking logo
illustratieve foto

Shop

Op zoek naar een sporengids waarmee u eenvoudig diersporen op naam kan brengen? De Weylin Veldgidsen zijn compact en gaan makkelijk mee in een jaszak of rugzak. Duidelijke tekeningen geven sporen weer zoals ze daadwerkelijk gevonden worden.

Heldere teksten geven aanvullende informatie om een zekere determinatie te kunnen maken. Full color foto's geven voorbeelden uit de praktijk. Alleen soorten die rederlijkerwijs gevonden kunnen worden in Nederland & België zijn beschreven. Zo wordt verwarring voorkomen. Sporen die op elkaar lijken staan bij elkaar zodat makkelijk vergeleken kan worden.
Ook de reeds gevorderde sporenzoeker wordt niet vergeten. Tekeningen geven de gangen van dieren weer. Verder is de informatie aangevuld met weetjes uit de jarenlange ervaring van de spoorzoekers van Weylin Tracking.
Neem zelf een kijkje! Download hier een PDF preview van de Weylin Veldgids Loopsporen of Spoorvolgen.

"Een leuk en handzaam boekje, dat verrast met de grote hoeveelheid aan speurtips, feitjes over de leefwijze van de prentenmakers (dieren dus) en heldere illustraties. Je krijgt meteen zin om erop uit te trekken! Echt een aanrader voor (jonge) mensen, die willen beginnen met speuren naar en vinden van diersporen!"
Anna Vehof-Den Held,
www.buitenspelennatuurlijk.nl.

"De Weylin Veldgids zit sinds de dag dat ik hem heb in mijn rugzak. [...] Verbluffend hoeveel illustraties en informatie er in zo'n handzame gids past. Niet alleen prijzenswaardig door de wetenschappelijke waarde, maar zeker ook door het formaat en de weersbestendigheid. Een handleiding die iedereen, naast zijn koffie en broodjes, in zijn of haar rugzak zou moeten hebben."
Hans Hasper, oehoe-beschermer.

Meer reviews lezen? Je vindt je hier.

Met het formulier onderaan deze pagina kunt u onze producten bestellen. Wij werken met vooruit betaling per bank. Het rekeningnummer waar u het totaalbedrag naar over dient te maken is NL02 TRIO 0254 8447 07 t.n.v. Weylin Tracking. Zodra uw betaling ontvangen is wordt uw bestelling verzonden.


Weylin Veldgids Loopsporen

Weylin Veldgids Loopsporen

De Weylin Veldgids Loopsporen is een handzame, compacte en prachtig geillustreerde gids. De gids kan makkelijk meegenomen worden naar buiten. De gids bevat de voornaamste prenten (spoorzoekertaal voor pootafdrukken) van zoogdieren, vogels, amfibieën en ongewervelden die we kunnen vinden in Nederland. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een spoor open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken. Kan samen met, of los van Diersporengids.nl gebruikt worden. Lees hier een pagina met reviews.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad.

Kosten €12,- per stuk exclusief verzendkosten.


Weylin Veldgids Spoorvolgen

Weylin Veldgids Spoorvolgen

De Veldgids Spoorvolgen is een compacte en handzame gids en bevat de voornaamste technieken en spoortekens in woord en beeld. Geschreven door Michel Grobbe, Nederlands expert in het spoorvolgen. Met deze gids in de hand leer je het spoor te lezen en te volgen. Ook voor de spoorzoekers die niet spoorvolgen is deze veldgids interessant. Zo is leeftijdsbepaling van een spoor is altijd relevant. En als je activiteiten kan herkennen zoals stilstaan of achterom kijken krijg je al snel meer inzicht in wat het dier deed. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een spoor open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad.

Kosten €12,- per stuk exclusief verzendkosten.


Diersporengids.nl Logo

Diersporengids.nl

Dit is onze digitale en zeer uitgebreide multimediale sporengids. Pootafdrukken, uitwerpselen, holen en vele andere typen diersporen kunnen er mee op naam gebracht worden. Voor iedereen die zich verder verdiepen wil in de fascinerende wereld van diersporen. Het is zowel thuis op groot scherm te gebruiken als in het veld op een mobiel. Op deze manier heb je deze gids altijd bij je! Maandelijks worden nieuw sporen en specials toegevoegd. Door middel van video's worden sporen op duidelijke wijze uitgelegd. Voor meer informatie en een gratis kijkje kunt u terecht op Diersporengids.nl.

Kosten €14,95 per jaar. Registreren gaat via Diersporengids.nl.


Overige artikelen

embleem Weylin Tracking

Het geborduurde wolven logo van Weylin tracking. Diameter van 7 cm. Kosten €6,- per embleem exclusief verzendkosten.

Weylin Tracking loopsporen geheugensteun

Gratis bij elke verzending, het loopsporen geheugensteuntje met sporenformules en de negen basisgangen. Met aan elke zijde een liniaal. Uitgevoerd als een PVC pasje, dus altijd makkelijk mee te nemen in de portemonnee!Bestelformulier

* vereist

Naam:*

E-mail:*

Nogmaals E-mail:*

Telefoon:*

Adres:*

Geef het aantal gewenste exemplaren aan:

Veldgids Loopsporen (à €12,-):

Veldgids Spoorvolgen (à €12,-):

Emblemen (à €6,-):

Kortingscode:

Verzendkosten voor:*

Waar heeft u over ons gehoord?:


Indien u "anders namelijk..." heeft ingevuld:


  Ik ontvang graag Digitale Sporen, de maandelijkse nieuwsbrief.

Marketingtoestemmingen: Weylin Tracking gebruikt Digitale Sporen om contact met u op te nemen en om updates, nieuws rondom de activiteiten van Weylin Tracking en allerhande sporenweetjes, links & downloads aan te bieden.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door het vinkje hierboven te plaatsen, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Een ree is een?*
(spamcheck, helaas nodig)

Alles correct ingevuld?
Kijk nog even voor de zekerheid!