Weylin Tracking logo
illustratieve foto

Diersporen Gidsen

Op zoek naar een veldgids waarmee u eenvoudig diersporen op naam kan brengen? De Weylin Veldgidsen zijn compact en gaan makkelijk mee in een jaszak of rugzak. Duidelijke tekeningen geven sporen weer zoals ze daadwerkelijk gevonden worden.

"De gids loopsporen uitgegeven door Weylin Tracking is een echte aanrader voor wie interesse heeft in deze boeiende materie. Door zijn handig formaat, de duidelijkheid van de prenten en de randinformatie over diverse loopsporen maakt dat het een vast item is dat ik steeds meeneem in mijn veldtas. [...] De gids is zowel geschikt voor beginners als voor de meer gevorderde spoorzoeker."
Dirk Van Der Meiren, natuurgids.

"De Weylin Veldgids zit sinds de dag dat ik hem heb in mijn rugzak. [...] Verbluffend hoeveel illustraties en informatie er in zo'n handzame gids past. Niet alleen prijzenswaardig door de wetenschappelijke waarde, maar zeker ook door het formaat en de weersbestendigheid. Een handleiding die iedereen, naast zijn koffie en broodjes, in zijn of haar rugzak zou moeten hebben."
Hans Hasper, oehoe-beschermer.

Meer reviews.

Vertegenwoordigd u een boekhandel en wilt u exemplaren bestellen? Neem direct contact op.


Weylin Veldgids Loopsporen

Weylin Veldgids Loopsporen

De Weylin Veldgids Loopsporen is een handzame, compacte en rijk geïllustreerde gids. De gids kan makkelijk meegenomen worden naar buiten. De gids bevat de voornaamste prenten (spoorzoekertaal voor pootafdrukken) van zoogdieren, vogels, amfibieën en ongewervelden die we kunnen vinden in Nederland. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een spoor open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken. Kan samen met, of los van Diersporengids.nl gebruikt worden. Lees hier een pagina met reviews.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad. Kosten €12,50 per stuk exclusief verzendkosten.

Bestellen


Weylin Veldgids Loopsporen

Weylin Field Guide: Tracks of Western European Animals

The ‘Weylin Field Guide: Tracks of Western European Animals’ is a compact and richly illustrated guide designed to be taken and used outdoors. It contains the main tracks (tracker slang for a foot print) of mammals, birds, amphibians, reptiles and invertebrates that we find in Western Europe. It is bound by wire-o, so it can conveniently be held along side a track. Made to be durable for heavy use in the field.

Download a PDF preview.

Specifications: ISBN: 9789082658743, 21x10 cm, wire-o bound, 78 pages, paper: stack 175 grams & cover 300 grams, transparent plastic front and hind cover. Costs €22,50 each excluding shipping fee.

Prefer to order in English, or pay with PayPal? Then please order here.

Bestellen


Weylin Veldgids Uitwerpselen

Weylin Veldgids Uitwerpselen

De Weylin Veldgids Uitwerpselen is een handzame, compacte en rijk geïllustreerde gids. De gids kan makkelijk meegenomen worden naar buiten. De uitwerpselen van meer dan 30 dieren en groepen dieren staan beschreven, voorzien van duidelijke foto's. Zo kunnen uitwerpselen gevonden in de lage landen op naam gebracht worden. Daarnaast worden tevens verwante sporen behandeld waaronder braakballen en sterrenschot. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een uitwerpsel open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken. Kan samen met, of los van Diersporengids.nl gebruikt worden.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad. Kosten €12,50 per stuk exclusief verzendkosten.

Bestellen


Weylin Veldgids Spoorvolgen

Weylin Veldgids Spoorvolgen

De Veldgids Spoorvolgen is een compacte en handzame gids en bevat de voornaamste technieken en spoortekens in woord en beeld. Geschreven door Michel Grobbe, Nederlands expert in het spoorvolgen. Met deze gids in de hand leer je het spoor te lezen en te volgen. Ook voor de spoorzoekers die niet spoorvolgen is deze veldgids interessant. Zo is leeftijdsbepaling van een spoor is altijd relevant. En als je activiteiten kan herkennen zoals stilstaan of achterom kijken krijg je al snel meer inzicht in wat het dier deed. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een spoor open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad. Kosten €12,50 per stuk exclusief verzendkosten.

Bestellen


Diersporengids.nl Logo

Diersporengids.nl

Dit is onze digitale en zeer uitgebreide multimediale sporengids. Pootafdrukken, uitwerpselen, holen en vele andere typen diersporen kunnen er mee op naam gebracht worden. Voor iedereen die zich verder verdiepen wil in de fascinerende wereld van diersporen. Het is zowel thuis op groot scherm te gebruiken als in het veld op een mobiel. Op deze manier heb je deze gids altijd bij je! Maandelijks worden nieuw sporen en specials toegevoegd. Door middel van video's worden sporen op duidelijke wijze uitgelegd. Voor meer informatie en een gratis kijkje kunt u terecht op Diersporengids.nl.

Kosten €14,95 per jaar. Registreren gaat via Diersporengids.nl.


Weylin Tracking Sporenplaten

Weylin Tracking Sporenplaten

Reeds jaren kregen wij de vraag of we onze platen die we gebruiken tijdens onze cursussen beschikbaar konden stellen. Op zes afzonderlijke platen staat een selectie van prenten die tijdens onze cursussen behandeld worden. Niet volledigheid is leidend geweest in de selectie van deze, maar de educatieve waarde. Deze platen zijn bedoeld voor natuurgidsen en andere mensen die uitleg geven aan anderen over sporen. De platen zijn beschrijfbaar met een whiteboard stift en weer schoon te maken met een (microvezel) doekje. Op de achterkant staan alle namen van de dieren vermeld in Nederlands, Engels en Duits alswel de wetenschappelijke naam. Hier kan je een PDF downloaden met alle soorten per plaat. In deze YouTube video meer over onze sporenplaten.

Gegevens: geprint op hoge resolutie op hoge kwaliteits inktjet papier in A4 formaat. Gelamineerd op 125 micron. Kosten €15,- per set exclusief verzendkosten.

Bestellen


Overige artikelen

embleem Weylin Tracking

Het geborduurde wolvenkop logo van Weylin tracking. Diameter van 7 cm. Kosten €6,- per patch exclusief verzendkosten.

Bestellen

Weylin Tracking loopsporen geheugensteun

Gratis bij elke verzending, het loopsporen geheugensteuntje met sporenformules en de negen basisgangen. Met aan elke zijde een liniaal. Uitgevoerd als een PVC pasje, dus altijd makkelijk mee te nemen in de portemonnee!Bestelformulier

* vereist

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mail:*

Nogmaals E-mail:*

Telefoon:*

Adres:*
Straat, huisnummer, postcode, woonplaats en eventueel land.

Geef het aantal gewenste exemplaren aan:

Weylin Veldgids Loopsporen (à €12,50):

Weylin Fieldguide: Tracks of West European Animals Loopsporen (à €22,50):

Weylin Veldgids Uitwerpselen (à €12,50):

Weylin Veldgids Spoorvolgen (à €12,50):

Weylin Tracking Sporenplaten (à €15,-):

Emblemen (à €6,-):

Kortingscode:

Verzendkosten voor:*

Betaling:
Wij werken met vooruit betaling op NL02 TRIO 0254 8447 07 (BIC: TRIONL2U) t.n.v. Weylin Tracking. Op de volgende pagina vindt u het rekeningnummer nogmaals met het totaal bedrag.

Waar heeft u over ons gehoord?:


Indien u "anders namelijk..." heeft ingevuld:


  Ik ontvang graag Digitale Sporen, de maandelijkse nieuwsbrief.

Marketingtoestemmingen: Weylin Tracking gebruikt Digitale Sporen om contact met u op te nemen en om updates, nieuws rondom de activiteiten van Weylin Tracking en allerhande sporenweetjes, links & downloads aan te bieden.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door het vinkje hierboven te plaatsen, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Een ree is een?*
(spamcheck, helaas nodig)

Alles correct ingevuld?
Kijk nog even voor de zekerheid!