Site Overlay

Vervolgcursus Diersporen en Spoorzoeken – Vol

Voor iedereen die reeds een basiskennis heeft van diersporen en zijn kennis op het volgende niveau wil brengen. In deze vervolgcursus gaan we naar de Nederlandse kust. We hebben externe instructeurs die beschikken over veel kennis van sporen die je langs de kust vinden kan. Daarnaast gaan we iedereen individueel helpen zijn kennis op te waarderen.

Praktische informatie

Beide dagen van 10:00-15:00. Locatie voor 2021 zal duin en strand zijn. Exacte locaties volgen nog. Maximaal twaalf deelnemers. Niet inbegrepen zijn overnachtingen, eten & drinken en vervoer van en naar de locaties.

Benodigdheden

Goede buitenkleding, notitieboekje & potlood, dagrugzak, drinken en lunch. Eventueel verrekijker en fotocamera.

Prijs

€199,- (inc. BTW) te voldoen bij opgaaf. Na ontvangst van de betaling is de plek definitief gereserveerd.

Data en beschikbaarheid

2 & 3 oktober 2021 – Vol (wachtlijst)
Indien een workshop vol is, kunt u desgewenst op de wachtlijst geplaatst worden.

Aanvullende informatie

Voor deze cursus vragen wij dat je reeds eerder een cursus bij ons gevolgd hebt, of vergelijkbare kennis hebt. Zo heb jij de basiskennis en haal je het meeste uit dit specialistische weekend. Tijdens dit weekend gaan we verdiepen en nieuwe sporen leren uit een specifiek gebied.

Opgave

Voornaam:*
Deze naam staat tevens op een eventueel certificaat.

Achternaam:*

Straat en huisnummer:*

Postcode:*

Woonplaats:*

E-mail:*

Nogmaals E-mail:*

Telefoon:*

Aantal personen:*
Indien meerdere personen deelnemen vermeldt u de namen hieronder bij vragen. Dit voor eventuele certificaten.

Indien u aanvullende vragen of opmerkingen heeft:

Een ree is een?*
(spamcheck, helaas nodig)


  Ik ontvang graag Digitale Sporen, de maandelijkse nieuwsbrief.

Marketingtoestemmingen: Weylin Tracking gebruikt Digitale Sporen om contact met u op te nemen en om updates, nieuws rondom de activiteiten van Weylin Tracking en allerhande sporenweetjes, links & downloads aan te bieden.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door het vinkje hierboven te plaatsen, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.


Met het versturen van uw opgave verklaart u zich bekend en akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden en privacy policy.Omschrijving

Eierkapsels van haaien en roggen zijn onderdeel van de cursus.

Heb jij al eens een weekendcursus of jaaropleiding gedaan bij Weylin Tracking en wil je meer? Dan is de Vervolgcursus voor jou! Deze twee dagen ga je je kennis opfrissen en verder verdiepen. Wij blijven nieuwe werkvormen maken. En tijdens deze cursus krijg je de kans deze te volgen. Ook ga je zelf op zoek naar sporen waarbij je begeleiding krijgt van de specialisten van Weylin Tracking. Voor de cursus vragen we de groep of er bepaalde onderwerpen zijn die jullie graag behandeld zien worden.

Maar dat is niet ales. We gaan elk jaar een nieuw gebied uitkiezen met sporen die we niet behandelen in onze reguliere cursussen. Ditmaal gaan we naar de Noordzeekust. De specialisten van Stichting Anemoon helpen ons de sporen te determineren die we gaan vinden op het strand. Daaronder eikapsels van haaien en roggen, schelpen, barnsteen en vele andere sporen die typisch zijn voor de Noordzeekust. In 2019 ben ik eens een dag mee geweest, en daar onderstaand videoverslag van gemaakt.