Site Overlay

Wilko, deelnemer jaaropleiding 2016

Ik volg dit jaar een cursus bij Weylin Tracking. Mijn hele leven loop ik al in bos veld of over de heide op zoek naar dieren en hun verblijf, mooie planten en hun naam. Om mijn kennis te vergroten ben ik een jaaropleiding gaan volgen bij Weylin Tracking. Vond zelf dat ik best wel wat wist en weet van de natuur. Ben er nu achter dat door anders kijken en beleven dat het nog veel malen groter is dan ik had verwacht. Van de 1ste les tot nu aan toe blijft leergierig. In de tussentijd geleerd de gangen die dieren kunnen lopen. Wat slaap en rustplaatsen zijn en de verschillen tussen sporen (prenten) die er zijn. Door deze basiskennis te leren en te begrijpen kan ik nu dieren in een bepaalde hoek zetten en vallen daar mee ook dus groepen met diersoorten af. Door goed te kijken lukt het zelfs om te zien welke gang het dier zal hebben gehad. Zeer blij dat ik dit jaar aan deze cursus heb mogen deelnemen. Wil er nog wel even bij zeggen dat het lesmateriaal goed voor elkaar is en dat er altijd ruimte voor vragen is. Bij Weylin Tracking hebben hun eigen kennis goed voor elkaar!